De robot is af!

IMG 0100

De Meccanoid XL robot die we hebben gekregen is af! Het was een hele klus, maar het resultaat mag er zijn! Bijna alle leerlingen hebben meegeholpen met het bouwen van de robot, goed gedaan jongens en meiden!

Meer over 'De robot is af! '
  • 31 januari 2018

Bewegend leren

IMG 0314

Bewegend leren!

De tafels, rekensommen, spellingwoorden, woordenschatwoorden etc. kunnen ook op een andere manier geoefend worden! Op de foto zijn de leerlingen bezig met een sommenestafette. Aan het einde van elk rekenblok doet groep 8 bijvoorbeeld een Zweeds loopspel over de sommen van dat blok...

Meer over 'Bewegend leren'
  • 06 december 2017

Schaatslessen

20171013 124543 resized

De leerlingen van groep 6,7 en 8 hebben inmiddels de eerste schaatsles in Thialf gehad! Deze week staat de tweede les op de planning, na de herfstvakantie zijn de laatste twee lessen.

Meer over 'Schaatslessen'
  • 18 oktober 2017

Moestuin

IMG 2652

Misschien hebt u ze al gezien; onze prachtige moestuinbakken in de schooltuin! In verschillende groepen zijn we al bezig met het planten van zaadjes en het verzorgen van stekjes. Dit sluit natuurlijk ook perfect aan bij ons huidige thema ‘gezondheid’.

Meer over 'Moestuin'
  • 23 mei 2017

Fancy fair

De opbrengst van onze geslaagde fancy fair is €289! Iedereen bedankt! En een speciaal bedankje voor onze geweldige OR!

Meer over 'Fancy fair'
  • 19 mei 2017

Nieuwe sportshirts!

De Dam shirts

Hoera, de nieuwe sportshirts zijn binnen!

Meer over 'Nieuwe sportshirts!'
  • 19 april 2017

Ons onderwijs past bij ieder kind

Dam

Maandagavond een geweldige info avond gehad met de ouders van De Dam. De ouders zijn net als de kinderen zeer enthousiast over de resultaten van het Gepersonaliseerd Leren. Vandaag is de open dag, kom je ook kijken? We vertellen je graag meer.

Meer over 'Ons onderwijs past bij ieder kind'
  • 22 maart 2017

Gepersonaliseerd leren op Lemsternijs

Naamloos